Tози сайт използва "бисквитки". Оставайки на сайта се съгласявате с използването на "бисквитки" от наша страна. Разбрах Научете повече

Влизайки, декларирате, че имате навършени 18 години.

By entering, you declare that you are 18 years of age or older.

За програмата

Нaшата програма за лоялни клиенти My Vinello е за всички приятели на нашите магазини, за любителите на виното и хубавите напитки и за всички, които ни посещават за първи път, но сме успели да впечатлим с изключително широк избор от специално подбран асортимент и с нетърпение очакваме да видим отново.

За да се възползвате от възможността да печелите всеки път, когато пазарувате в нашите магазини, присъединете се към My Vinello и получете електронна карта във вид на QR код, директно на екрана на Вашия смартфон.

Как да трупате и използвате бонус точки с вашата карта и какви предимства получавате като член на My Vinello:

  • При покупка във Vinello, сканирайки QR кода на касата, събирате по своя личен акаунт — бонус точки "Vinello Drops" (капки), които са указани заедно с цената на етикета на всеки артикул за продажба.
  • Vinello Drops имат паричен еквивалент — 10 (десет) Vinello Drops са равни на 1 BGN (един български лев).
  • Можете да използвате стойността на натрупаните Vinello Drops или част от тях, за плащане на покупки в магазини Vinello. Необходимо е само да сканирате QR кода от екрана на вашия телефон при покупка на касата. Използвате толкова Drops, колкото прецените. Ако имате остатък за доплащане, можете да доплатите в брой или с кредитна карта. Ако имате достатъчно Drops по личния си акаунт, можете изцяло да заплатите покупката си с тях. С Vinello Drops се заплащат само стоки, от които могат да се събират Vinello Drops.
  • Всеки момент получавате актуална информация за баланса на натрупаните, изразходвани и налични Vinello Drops по своя акаунт.
  • Получавате пълна история на своите покупки по дата, магазин и закупени артикули, както и получените/изразходвани Vinello Drops за всеки артикул.
  • На вашия мейл получавате актуални оферти, предназначени само за членовете на My Vinello.
  • Първи получавате информация за всички специални промоции, нови артикули в нашето портфолио, персонални покана за дегустации и други планирани събития във Vinello.